Monday, September 21, 2009

Täna on esimene puhkepäev Hõbenädalast (kolm järjestikkust vaba päeva Jaapanis, aga koos nädalavahetusega 5 päeva). Paljud kohalikud õpilased on läinud oma koju pere juurde ja paljud välisõpilased kasutavad seda võimalust, et kuskile reisida. Mõned mu tuttavad läksid või lähevad Tokyosse, Osakasse, Kyotosse jne, minul pole plaane kuskile hetkel reisida. Kahe nädala pärast lähme me oma klassiga niigi Takarazukasse.

Takarazuka asub ka Kansai piirkonnas ja seal asub samanimeline väga tuntud teater ja teatritrupp, mis koosneb ainult naistest. Kui kabukis mängivad kõiki rolle mehed, siis Takarazuka puhul on asi hoopis vastupidi. Kõik Takarazuka näitlejad on lõpetanud karmide reeglitega Takarazuka kooli, kuhu võetakse ainult väga andekaid tüdrukuid (igal aastal on kandidaate kuskil 2000, aga ainult 40 valitakse välja). Koolilõpetanutele on koht teatrilaval garanteeritud. Takarazukast kirjutan ma siis rohkem, kui olen seal juba ära käinud.

Täna käisime me sõpradega ühes manga/anime/DVD/CD/kasutatud asjade poes. Ostsin paar jaapanikeelset raamatut, et lugemist harjutada. Pärast seda käisime sushit söömas.




Homme on plaanis minna Yamadaike parki, kui ilm on ilus. Täna oli jälle väga palav, aga nüüd õhtul läks pilve, võimalik, et hakkab sadama (vihma siin pole eriti palju olnud).

2 comments:

  1. I'm sure you wrote about a great time... not that I would know. >.>

    Pictures are nice though. ^^ Asian poses ftw. :P

    ReplyDelete